Snelle Link Building Voor Je Website

Published Aug 31, 20
6 min read

Bovenaan In Google Komen Info

Seo Campagne TipsSeo Voordeel De Geheimen

Jij houdt dus de regie en bepaalt welke onderdelen je bij ons afneemt. Wij zorgen voor regelmatige rapportage en feedback. Hierdoor kan je op tijd je pagina’s optimaliseren, waardoor je bovenaan in Google zult blijven staan. SEO Page Optimizer en Keyboost zijn goedkoper dan Google Ads. Ze leveren bovendien een hogere CTR (Click Through Rate) op.

0 24 januari 2019 om 13:00 6 minuten lezen Wat is de beste plaats om een lijk te verbergen? Pagina twee van Google! Want daar komt toch niemand - backlinks seo. Dus hoe zorg je ervoor dat je content hoog rankt in Google op competitieve zoekwoorden? Door het maken van een topic cluster.

En om je content hoog te laten ranken in Google zul je de structuur van die content moeten verbeteren. Topic clusters, soms ook wel content clusters genoemd, zijn het perfecte antwoord voor de samenhang van content op je website. Het door mij ontwikkelde DOALP-contentmarketing-framework kan je helpen zulke clusters te maken.

Onderzoek: hoe je strategisch zoekwoordonderzoek doet. Autoriteit: hoe je je content structuur geeft voor maximale autoriteit in Google. Linkbuilding: hoe je eenvoudig links naar je content bouwt. Promotie: hoe je succesvol je content promoot (seo tools). We willen een contentmarketingstrategie ontwikkelen waarmee we consistent organische groei realiseren. Maar dan moeten we wel weten wat we willen bereiken.

Meer bezoekers: dus zichtbaarder voor je publiek. Een hogere domeinautoriteit in Google: als het de bedoeling is dat je website uitstekend rankt op competitieve zoekwoorden. Met één soort content is het lastig om alle doelen te halen, elk doel vraagt om andere content. Voor een hogere domeinautoriteit maken we bijvoorbeeld viral content.

Zoekmachines Tips

Seo Ranking NieuwsSeo Ranking Informatie

Is het doel meer conversies? Dan gaan we voor how-to informatie. Viral content zorgt voor meer kwalitatieve backlinks. Via how-to content onderwijzen we de consument en lossen we zijn probleem op. Met inspirerende content scoren we goed op waardevolle zoekwoorden. Het maken van content zonder eerst een zoekwoordonderzoek uit te voeren is een gemiste kans.

Voordat ik uitleg hoe je het content- en zoekwoordonderzoek kunt uitvoeren, maken we eerste onderscheid tussen 2 soorten pagina’s waar je traffic voor wilt genereren. Verkopende pagina’s (high-intent) Informatieve pagina’s (low-intent) Met verkopende pagina’s bedoel ik converterende pagina’s. Pagina’s die geoptimaliseerd zijn voor high-intent gebaseerde zoekopdrachten. Dit zijn pagina’s die een oplossing bieden voor een probleem, dus voor een hoge koopintentie en geoptimaliseerd voor verkopende zoekwoorden.

Een voorbeeld van een high-intent zoekwoord is bijvoorbeeld: ‘SEO-software kopen’. Als iemand zoekt op ‘SEO-software kopen’ dan is de kans groot dat hij ook echt SEO-software wil aanschaffen. Het is uiteraard lastig om voor dit soort zoekwoorden uitstekend te ranken vanwege de competitie en de commerciële aard van deze zoekwoorden.

Informatieve pagina’s zijn pagina’s die geoptimaliseerd zijn voor informatieve zoekwoorden. Het zijn meestal pagina’s voor mensen die weten dat ze een probleem hebben, maar niet weten dat er een passende oplossing is. Met informatieve zoekopdrachten is je publiek niet altijd bereid om een aankoop te doen, maar hopen ze iets te leren over hun probleem.

Zo zijn blogpagina’s een voorbeeld van informatieve pagina’s. We richten ons dan ook op blogpagina’s voor onze informatieve zoekwoorden. Je website en blog bestaan vast uit één of meerdere hoofdonderwerpen. Dit zijn vaak algemene onderwerpen die relevant voor je bedrijf zijn. Binnen die onderwerpen vind je subcategorieën. Neem de categorie ‘marketing’, die kan worden onverdeeld in subcategorieën als: digital marketing, SEO, SEA, et cetera.

Vindbaarheid Website Verbeteren Wat Je Moet Weten

Door de hoofdcategorieën onder te verdelen in specifiekere subcategorieën ontstaan er veel contentopties en wordt het makkelijk om long tail-zoekwoorden te onderzoeken. Long tail-zoekwoorden converteren veel beter dan short tail-zoekwoorden ondanks dat het zoekvolume op long tail-zoekwoorden lager is. Door het hoofdonderwerp onder te verdelen in specifieke subcategorieën begrijpen we de diepte van het onderwerp en kunnen we beter identificeren waar consumenten naar zoeken.

Het is dan ook een onmisbaar onderdeel van het framework. De categorieën van het systeem zijn: Zoekterm: vul hier de hoofdcategorie in. Maandelijks zoekvolume: hoeveel zoekvolume ontvangt het onderwerp per maand? Competitie: hoe competitief is het zoekwoord? Mogelijke titel: vul hier de titel in voor je content. Mogelijke pagina-URL: vul hier de URL in die je wilt gebruiken.

Backlinks Onmisbare TipsSeo Campagne Nieuws

Linkkandidaten: vul hier potentiële linkpartners in die je kunt benaderen voor backlinks door hen je content aan te bieden. Mogelijke videotitel: vul hier de YouTube-videotitel in. De long tail-pagina en subcategoriepagina zijn hetzelfde als de categoriepagina. Je kunt de categoriepagina dus eenvoudig dupliceren. Op de subcategoriepagina herhaal je de bovenstaande punten maar dan voor geschikte subcategorieën.

Je vult op de long tail-pagina ook het maandelijks zoekvolume en de competitieniveau in. Contentautoriteit is een proces. Door met een ‘topic cluster’ te werken kun je die autoriteit in Google krijgen. Als je content tot een bepaalde categorie behoort, dan zullen bezoekers en Google je website als een autoriteit gaan beschouwen.

Als je over andere onderwerpen publiceert, zullen Google en bezoekers je website waarschijnlijk niet als een autoriteit beschouwen. Uiteindelijk creëer je met het produceren van content een web van onderling gerelateerde onderwerpen op je website. Hoe meer content je maakt, hoe complexer en uitvoeriger de content clusters kunnen worden. De data op het categorieblad van de DOALP-contentorganisatiesysteem vormt de leidraad voor het ‘pillar-artikel’ dat je gaat maken.

Backlinking Wat Je Moet Weten

Het is de pagina waar de subcategorieën naar linken. Een pillar page is een pagina op je website over een bepaald hoofdonderwerp, opgedeeld in korte stukken informatie over subtopics die aansluiten bij het hoofdonderwerp (ahrefs). Vanaf je pillar page moet het makkelijk zijn om andere pagina’s op je website te bezoeken.

De structuur van een content cluster lijkt op de structuur van een mindmap. Centraal staat je pillar page en daaromheen de subcategorieën die allemaal linken naar je pillar page. Voor elke topic cluster schrijf je 15 tot 30 posts die linken naar die belangrijke pagina. Maar dit alles is uiteraard zinloos als je content niet wordt gelezen, dus daarom ook aandacht voor linkbuilding en promotie. seo bureau.

Door het schalen van je linkbuilding krijg je consequent backlinks. Handmatig outreach uitvoeren is zeer arbeidsintensief en daarom niet effectief. Voor cold outreach heb je dus een tool nodig. Er zijn vele geweldige tools om uit te kiezen en Reply.io is er één van. Reply (concurrentieanalyse).io is een betaalbaar alternatief voor Pitchbox.

Overweeg om een YouTube-video te maken waarin jij of een collega vertelt over je content. Die video’s genereren traffic op YouTube en ook via Google. Beschouw de video als een inleiding waarin je vertelt wat de content voor je bezoeker kan betekenen (linkbuilding). Bezoekers vinden het vaak leuk om ‘het gezicht van de makers’ te zien en in de video kun je ook je overige content promoten en je bezoekers vragen of ze je content delen.Menig ondernemer zal zichzelf na verloop van tijd afvragen hoe hij hoger in Google en andere zoekmachines komt. Het digitale medium is voor veel bedrijven en zelfstandige ondernemers een belangrijke bron van inkomsten. Steeds vaker kiezen ondernemers ervoor om hun diensten en producten ook online aan te bieden. Dit kan in de vorm van een webshop zijn, maar ook kan een bedrijf ervoor kiezen om de website simpelweg als visitekaartje te gebruiken.

Navigation

Home

Latest Posts

Seo Bureau Voor Ondernemers

Published Sep 05, 20
6 min read

Beste Google Webtools Voor De Ondernemer

Published Sep 01, 20
6 min read

Snelle Link Building Voor Je Website

Published Aug 31, 20
6 min read