Voordelige Seo Freelancer Voor Je Website

Published Jul 15, 20
6 min read

Google Webtools De Geheimen

Het is niet langer zoals in het begin met alleen maar zoektermen, het gaat veel verder dan dat! Mix daarom voldoende synoniemen en LSI termen in je content strategie, want Google houdt van diversiteit. Google gaat enorm goed op waardevolle content, logisch ook! Want wanneer een gebruiker gaat googlen en komt op een waardevolle site terecht, dan heeft Google zijn baan goed gedaan.

Seo Uitleg Onmisbare TipsSeo Uitleg Nieuws

Samengevat, om te schrijven voor de bezoeker en niet voor de zoekmachines. Ik zie SEO dan eerder als een kers op een taart en niet de gehele taart. Het lijkt er ook op dat de user experience de doorslag gaat geven hoe hoog je gaat scoren in Google. Een waardevolle blogpost bevat namelijk een aantal richtlijnen: Maak je content zo waardevol mogelijk (diepgang); Goed te behappen door voldoende kopjes, witregels en korte paragrafen; Multimediaal, video’s, pdf rapporten, infographics etc; Laat het checken op spelfouten / verkeerde zinsbouw; Format je content met bullets, lijstjes, blokken etc; Schrijf eerste versie, volgende dag editen; Storytelling! Niet alleen maar feiten oprafelen; Actieve taal – wees inspirerend en laat zien dat je de autoriteit bent; Veel signaalwoorden – meestal te weinig in een tekst, gebruik ze volop (VIDEO SIGNAALWOORDEN)! Denk aan eerst, vervolgens, waarop, waarin, tenzij, hoewel, ten eerste, daardoor, omdat etc.

Een fantastische manier om aan meer bezoekers te komen is door regelmatig nieuwe content op je website te plaatsen. Dit is natuurlijk geen hogere wiskunde of iets waar je nog nooit eerder van hebt gehoord. Echter, het is wel slim om te kijken waarom websites met nieuwe updates het zo goed doen? Allereerst, er is zoiets als de Google Freshness Ranking Factor.

Maar hier stopt het niet! Google heeft dit tot een kunst verheven met hele slimme manieren om deze ranking factor slim toe te passen. Is het je wel eens opgevallen dat bepaalde nieuwsitems helemaal bovenaan staan? Pak maar eens de Amerikaanse verkiezingen bijvoorbeeld. Allemaal nieuwssites die bovenaan staan. Mensen willen nu het laatste nieuws weten en Google doet precies dat door deze sites hoger te zetten in de zoekresultaten.

Wat Zijn Backlinks Tips

Hoe Werkt Seo De GeheimenBacklinks Nieuws

Maar niet elke website is een nieuwssite. Want de definitie bij dit is dat er plotseling een boost in zoekvolume is op bepaalde onderwerpen. link building. Google kan dit meten en daarop anticiperen met het algoritme: Nieuws items (enorm fresh), bijvoorbeeld in de politiek of een zeer recente gebeurtenis die de headlines pakt.

Terugkerende “hot” topics, duidelijk zie je dat in de politiek, verkiezingen, nieuwe iPhone lancering etc. Deze ‘’hot’’ topics kun je ook analyseren met Google Trends. Nieuwe ontwikkelingen – denk dan aan doorbraken op het gebied van gezondheid, nieuw medicijn, Superfood of een update in iets waar sowieso al vaak op gezocht wordt.

Het kan daarom enorm krachtig zijn om te bloggen over de laatste ontwikkelingen, helemaal als je een van de eersten bent met een diepgaand artikel. Een mooi recent voorbeeld is de hele Pokémon Go hype waar plotseling heel veel zoekvolume is ontstaan, had je daarop geanticipeerd (zoals Martijn van de imu) kon je veel traffic en bereik krijgen in een relatief korte periode! Maar ook om je bestaande artikelen regelmatig te updaten, dit doen we ook bij OG en daardoor blijven de rankings intact of verbeteren zelfs.Regelmatig nieuwe content plaatsen Regelmatig je content updaten / aanvullen Naast je publicatie datum een laatste update tag toevoegen Hoeveelheid nieuwe comments, links en social shares op je site Kanttekening: uiteraard is het niet zo dat nieuwe content per definitie beter is! Zo heb ik op OG meerdere specials staan met super diepgaande artikelen over specifieke gezondheidstopics (zoals 37 tips tegen stress bijv (google webtools).).

Linkbuilding Betekenis Wat Je Moet Weten

Hoe Kom Ik Bovenaan In Google NieuwsSeo Tools Nieuws

Mijn strategie is om te denken op “categorie niveau” en elke categorie aan te vullen met nieuwe relevante blogposts om optimaal gebruik te maken van deze Google freshness ranking factor - concurrentieanalyse. Hier kan ik heel kort over zijn: unieke content is goed en gekopieerde content is slecht. Logisch ook, want een waardevol artikel schrijven kost veel tijd en moeite, als dat zo even gekopieerd zou kunnen worden zou dat niet eerlijk zijn.

Echter, deze sites zul je zelden hoog in Google aantreffen. Ik kan mij voorstellen dat je meerdere websites bij langs gaat tijdens je research fase van je blogpost. Uiteraard doe ik dit ook en check altijd de high authority sites zoals moz.com, backlinko, neil pattel en een paar Nederlandse sites.

Zodoende kun je in een oogopslag zien wat er momenteel speelt in SEO land. 404 checker. Na wat onderzoek maak ik een lijst met kopjes, zet internet uit en ga ik aan het schrijven. Zo simpel kan het zijn 🙂 Niet kopiëren Niet parafraseren Niet vertalen van ENG naar NL Inrichten 301 redirects om duplicate content website te fixen Canonical tag gebruiken om uniek te zijn (via WP heel simpel) Standaard pagina’s voorzien van no-index tag Artikel schrijvers heel goed controleren! Artikelen copyscapen Siteliner gebruiken voor gehele website Google Search console to be sure We hebben het al eerder gehad over epic content en een autoriteit zijn in jouw vakgebied, maar wat is dat nou precies autoriteit in SEO land? Ik zie dat als de meest waardevolle speler in jouw markt.

Een belangrijke aanvulling hierop is of je wel of niet een expert bent in je vakgebied. Want op het gebied van expertise heeft Google bekend gemaakt een aantal regels te hanteren - linkbuilding bureau. Medische sites worden strikt beoordeeld op expertise vanwege het onderwerp; Adviserende websites worden ook beoordeeld op de ‘’expertise ranking factor’’ waarbij gekeken wordt naar de auteur, bronnen en overige factoren.

Link Building Ons Geheim

Ervaring telt ook zwaar mee, niet alleen opleiding. seo bureau. Nu spelen er ook nog overige factoren een rol bij de beoordeling van je autoriteit, reputatie en vertrouwen, laten we de belangrijkste even onder elkaar zetten: Officiële pagina’s op je site: over ons, contact pagina, algemene voorwaarden, privacy policy, cookiewet (eventueel melding), kvk nummer, keurmerk, telefoonnummer en adres.

SSL certificaat (groene slotje) en zal steeds belangrijker worden, puur omdat het web door https veiliger gemaakt wordt. Snelle website, geen downtime en geoptimaliseerd voor de verschillende platformen. Bronvermelding op je website, relevante links (zowel intern als extern) en dat andere autoriteit sites je noemen / linken. Kortom, je autoriteit, reputatie en vertrouwen lijkt steeds belangrijker te worden en dat komt omdat het moeilijk te ‘’faken’’ is. seo tools.

Waarin Google zo anders is als de eerdere zoekmachines zoals Alta Vista etc. omdat de zoekresultaten eenvoudig te manipuleren was. Je hoefde alleen maar de pagina’s vol te proppen met zoektermen en klaar is kees. Wat Google anders deed o.a. via PageRank is om verder te kijken dan alleen de woorden op een pagina (wat eenvoudig te manipuleren was).

Vindbaarheid Website InformatieOnline Vindbaarheid Onmisbare Tips

Nu moet ik wel zeggen dat ik nooit echt bezig ben geweest met PageRank, dit is echt iets waar je je blind op kunt staren maar helemaal niet zoveel waarde heeft. Echter, het is wel een rankingfactor waardoor ik het even noem. Dikke lange artikelen ranken simpelweg hoger! Wat je wilt is een monsterblog schrijven over 1 onderwerp en daar echt voor kwaliteit en diepgang gaan.

Navigation

Home

Latest Posts

Seo Bureau Voor Ondernemers

Published Sep 05, 20
6 min read

Beste Google Webtools Voor De Ondernemer

Published Sep 01, 20
6 min read

Snelle Link Building Voor Je Website

Published Aug 31, 20
6 min read